X

Omloop van Vlaanderen 08/08/2020

Info FAQ

Omloop van Vlaanderen, mooier dan ooit!

De Proximus Cycling Challenge trapt het fietsseizoen 2020 opnieuw op gang met de Omloop van Vlaanderen. Omwille van Covid-19 wordt het een speciale editie want de Omloop van Vlaanderen zal plaatsvinden op zaterdag 8 augustus, in hartje zomer zeg maar. Voor velen onder ons zal het opnieuw aanvoelen als een 'echte opener' van het fietsseizoen. We nodigen je dan ook van harte uit voor een prachtige fietstocht door een mooi stukje van de Vlaamse Ardennen. Wij zijn alvast enthousiast en kijken er naar uit om jullie terug te zien aan de start!

Uiteraard zal de Omloop van Vlaanderen "Coronaproof" worden georganiseerd. Dit betekent dat we maatregelen hebben getroffen om jullie op een veilige en comfortabele manier van deze fietstocht te laten genieten. Per kwartier kunnen er 150 deelnemers vertrekken, met een maximum van 2400 deelnemers. Je kiest zelf je tijdslot bij je inschrijving. Inschrijven op voorhand is verplicht, daginschrijvingen zijn niet mogelijk.

De start wordt gegeven aan de Ghelamco Arena in Gent vanwaar we vertrekken voor een zalige zomerse tocht naar en door de Vlaamse Ardennen. Zoals de traditie het wil, loopt het parcours van de Omloop van Vlaanderen door de Zwalmstreek en de mooie omgeving rond Brakel waarbij het glooiende landschap je benen op de proef zal stellen. Geniet van alles wat de Vlaamse Ardennen te bieden hebben tijdens een tocht van 90, 110 of 140 kilometer!

Parcours Praktische info

Parcours

Het aangepaste parcours van de Omloop van Vlaanderen brengt je naar de prachtige Zwalmstreek en het heuvelachige hinterland van Brakel. Onderweg krijg je enkele befaamde hellingen uit de Vlaamse voorjaarsklassiekers voor de wielen geschoven afgewisseld met andere minder bekende pareltjes en de typische kronkelende baantjes van de Vlaamse Ardennen.

Zoals steeds voorzien we 3 afstanden op maat van elke wielerliefhebber. Doe je het liever iets rustiger aan dan kan je opteren voor het parcours van 90 km met onderweg 6 hellingen op het menu. Smul je liever van het langere fietswerk, dan kies je best voor de parcours van 110 km (8 hellingen) of 140 km (13 hellingen).

De GPX files van het parcours zullen enkele dagen voor het event online staan.Er is keuze uit drie afstanden:

 • 90 km (500 hoogtemeters)
 • 110 km (600 hoogtemeters)
 • 140 km (970 hoogtemeters)

Parcoursoverzicht

Parcours Kerkgate

1 Abeelstraat en Jagerij

De oplopende kasseien van de Jagerij, met daarvoor juist de steile Abeelstraat zorgen voor een eerste speldenprik tijdens de Omloop van Vlaanderen. Ideaal om de benen op te warmen!

Meer info

Parcours Berendries

2 Berendries

De Berendries is geen kasseihelling, maar daarom niet minder zwaar. De favoriete helling van Greg Van Avermaet zal je voor een zoveelste keer tijdens de Omloop van Vlaanderen op de adem doen trappen. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,2% en een uitschieter tot 12% begin je best behoedzaam aan de voet want ook hier wegen de laatste loodjes het zwaarst!

Meer info

Parcours Boembeek

3 Boembeek/Vijflindenlaan

De 'Boembeek' klimt gedurende 1100 meter tegen gemiddeld 5% en doet het charmante dorpje Rozebeke aan. Met amper 450 inwoners wordt dit als één van de allermooiste dorpen van de Vlaamse Ardennen gecatalogeerd. Ongeveer halfweg de helling kom je op het Rozebekeplein waar het lijkt alsof de tijd is blijven stilstaan. Benieuwd of je hier oog voor hebt tijdens jouw beklimming!

Parcours Onderbossenaar

4 Onderbossenaar

Deze relatief onbekende helling met een lengte van 1500 meter en een gemiddeld stijgingspercentage van 5% valt niet te onderschatten! Het karakter van deze helling gecombineerd met de genadeloze uitloper zorgt ervoor dat je deze helling op de 'grote plateau' kan rijden. Vanuit Etikhove ben je zoet voor enkele minuten puur klimplezier!

Parcours Ganzenberg

5 Ganzenberg

De Ganzenberg loopt naar hetzelfde plateau/top als de Foreest. Aan de voet van deze helling passeren we de kapel van de Ronde van Vlaanderen waar de namen van alle winnaars van Vlaanderens Mooiste in graniet gebeiteld staan. Gedurende 1200 meter overbrug je een hoogteverschil van 50 meter. Het gemiddelde stijgingspercentage is 4% met een piek tot wel 14%. Kraken of niet kraken, dat is de vraag op het steilste stuk!

Meer info

Praktische info

Deelnamepakket voor elke deelnemer

 • Ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)
 • Uitgebreide bevoorradingen* met o.a. Aptonia sportdrank en -voeding, Meli honingwafels en peperkoek, Chiquita bananen, appelsienen, suikerwafels,...
 • Technische bijstand
 • Pechverhelping
 • Infokaart en parcourssticker met hellingen, kasseistroken en bevoorradingen
 • Perfecte signalisatie op het parcours
 • Medische service op iedere controlepost en start/finish locatie

* Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje! Deelnemers zonder kaderplaatje worden niet op het parcours toegelaten.

Start & finish / Locatie en uren

Ghelamco Arena
Ottergemse Steenweg Zuid 808
9000 Gent

 • 140km: tussen 7u en 9u
 • 110km: tussen 8u en 10u15
 • 90km: tussen 9u en 11u

Starten kan in tijdslots van 15 minuten. Om een vlotte én veilige startprocedure te garanderen, vragen we om maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn én de instructies van onze medewerkers correct op te volgen. Je kan je tijdslot kiezen bij je inschrijving. De finish in Gent sluit officieel om 16u30.

Tijdig inschrijven = voordeeltarief + deelnamepakket bij jou in de bus!

Iedereen is verplicht om zich op voorhand in te schrijven. We raden jullie aan om dit vóór dinsdag 28 juli te doen, dan wordt je deelnamepakket naar je thuis opgestuurd. Bovendien geniet je dan ook nog van het voordeeltarief. Kaderplaatje monteren en vertrekken maar! Makkelijk toch! Om een vlotte én veilige startprocedure te garanderen, vragen we om maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn én de instructies van onze medewerkers correct op te volgen. Je kan je tijdslot kiezen bij je inschrijving.

Scan & Ride

Beslis je om toch later in te schrijven dan ontvang je een e-ticket. Op vertoon van je e-ticket (geprint of op smartphone) kan je ter plaatse je kaderplaatje afhalen aan de Scan & Ride balies binnen het door jouw gekozen tijdslot. De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 6 augustus - 23u59, of wanneer het maximum van 2400 deelnemers is bereikt.

Bevoorradingen

 • 140 km: 3 bevoorradingen
 • 110 km: 2 bevoorradingen
 • 90 km: 2 bevoorradingen

Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje!
Deelnemers zonder kaderplaatje worden niet op het parcours toegelaten.

Bereikbaarheid en parkings

De organisatie voorziet voldoende parking in de nabijheid van start en aankomst. Op deze manier kan je veilig je wagen parkeren en geraak je vlot bij de start.

Gratis parkings

 • Parking IVAGO
  • Proeftuinstraat 43, 9000 Gent
  • 180 parkeerplaatsen
  • 1.2KM van eventsite
 • Parking AXXES Businesspark
  • Guldensporenlaan 2, 9820 Merelbeke
  • 770 parkeerplaatsen
  • 2.8KM van eventsite
 • Parking carpool Merelbeke
  • Guldensporenlaan 13, 9820 Merelbeke
  • 130 parkeerplaatsen
  • 3 KM van eventsite

Betalende parkings

 • Parking Meetdistrict (parking 3 aan de Ghelamco Arena)
  • Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent
  • 180 plaatsen
  • 0KM van de eventsite
 • Parking Brico Planet - Ondergronds
  • Sluisweg 1, 9000 Gent
  • 1000 plaatsen
  • 0KM van de eventsite

Overnachting

Meer info over de overnachtingsmogelijkheden vind je via volgende toeristische diensten:

Technische service

Zowel bij de start als op het parcours helpen onze mekaniekers je graag verder in geval van pech.

Bij onherstelbare schade aan je fiets, kan je steeds beroep doen op het noodnummer dat je kan terugvinden op de infokaart.

Een bezemwagen komt je dan zo snel mogelijk ophalen.

Label "MV OK": zorgeloos fietsen voor mannen en vrouwen

Alle evenementen van de Proximus Cycling Challenge kregen van Cycling Vlaanderen het "MV OK" label. Dit label toont aan dat er rekening gehouden wordt met een aantal basisbehoeften van fietsende vrouwen (en mannen).

Op alle evenementen van de Proximus Cycling Challenge bieden wij:

 • Aparte wc's aan de bevoorradingen
 • Aparte wc's aan de start- en finishlocatie
 • Technische bijstand op het event

Respecteer de wegcode en fiets proper!

De organisatie en de politie zullen toezien op het respecteren van de wegcode. Overtredingen zullen gesanctioneerd worden.

Om het voortbestaan van het evenement niet in het gedrang te brengen, vragen we dus nadrukkelijk om de verkeersreglementen na te leven maar ook geen afval achter te laten of te wildplassen.

Wij rekenen op een sportieve ingesteldheid van alle deelnemers. Als iedereen hieraan meewerkt wordt 8 augustus opnieuw een hoogdag!

Inschrijven

Parcours gekozen? Prima! Hieronder vind je alle tarieven voor de Omloop van Vlaanderen.

Vernieuwde inschrijvingsprocedure

Omwille van extra maatregelen i.v.m. Covid-19 zal de inschrijvingsprocedure lichtjes wijzigen. Deelnemers die zich inschrijven voor dinsdag 28 juli krijgen hun kaderplaatje thuis toegestuurd. Deelnemers die zich inschrijven tussen 28 juli en 6 augustus ontvangen een e-ticket waarmee ze op 8 augustus hun kaderplaatje kunnen afhalen aan de Scan & Ride balies.

De online inschrijvingen sluiten af op donderdag 6 augustus (23u59) of wanneer het maximum deelnemers van 2400 is bereikt. Het is NIET mogelijk ter plaatse nog in te schrijven. Om voldoende afstand te garanderen zullen alle fietsers verspreid starten in tijdsloten van een kwartier tussen 7u en 11u. Per tijdslot kunnen er 150 personen van start gaan via het principe van vrije start. Kies bij je inschrijving je eigen tijdslot waarbinnen je vrij kan starten.

Om een vlotte én veilige startprocedure te garanderen, vragen we om maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn én de instructies van onze medewerkers correct op te volgen. Je kan je tijdslot kiezen bij je inschrijving.

Tarieven

90 km 110 km 140 km
De Ontsnapping
(Tot en met 27/07/2020 - 23u59)
€11* €13* €13*
Het Peloton (Na 27/07/2020) €14* €16* €16*

*Opgelet: Bij je inschrijving wordt er €5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje. Deze waarborg zal teruggestort worden na het inleveren van het plaatje aan de finish of je kan het ter plaatse inruilen voor een mooi en origineel cycling T-shirt.

* Leden aangesloten van het Peloton Cycling Team genieten ongeacht het moment van hun inschrijving van het Early Bird tarief. Nog geen lid? Klik hier.

Bekijk hier het deelnamepakket

Inschrijvingen editie maart

Was je ingeschreven voor de Omloop van Vlaanderen van 14 maart? Dan wordt jouw deelname automatisch overgezet naar de nieuwe editie op 8 augustus. Je moet enkel nog een tijdslot kiezen, hiervoor werd op dinsdag 14 juli een mail verzonden. Heb je geen mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Groepsinschrijving (t.e.m. 27 juli)

 • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 personen zijn (over al de afstanden heen). Ben je met minder dan 10, dan worden de groepsleden verder behandeld als individuele deelnemers en moet men hun kaderplaatje individueel afhalen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet meer aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes

Bij inschrijven verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Fotoservice

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Omloop van Vlaanderen. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als fietsers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Hier kan je na de tocht je persoonlijke foto's opzoeken!

Gezondheid

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Voor meer informatie klik .

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes

Peloton Cycling Team

Word jij onze kopman of kopvrouw?

Het Peloton Cycling Team brengt gepassioneerde fietsers zoals jij samen en laat je genieten van wat jou het dierbaarst is: jouw koersfiets!

Niets leukers dan samen stoempen, klimmen, nieuwe wegen ontdekken, afzien en nagenieten. Tempo en snelheid is bijzaak. Fun is het doel.

Laat je meedrijven in het wiel, of zet je op kop, en maak deel uit van onze wielerclub!

Sluit je hier aan bij ons Peloton

FAQ

Welke maatregelen worden er genomen om een veilig verloop van het event te garanderen?

Als organisatie hebben we een aantal ingrepen gedaan om de gezondheid, de veiligheid en het comfort van onze deelnemers en medewerkers zo maximaal mogelijk te garanderen. Onze maatregelen zijn conform de geldende richtlijnen van de verschillende overheden en sectorale protocollen, en vastgesteld in nauw overleg met een panel van gezondheidsexperts en virologen. Heel wat van deze maatregelen worden uitvoerig beschreven in deze FAQ.

Wat wordt er verwacht van jou als deelnemer?

Wij verwachten van jou om de van kracht zijnde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van de organisatie strikt op te volgen, dewelke op elk ogenblik nog aangepast kunnen worden aan de geldende regels. Volg de vooraf gecommuniceerde afspraken rond aankomst en flows op het evenement, zowel via website, social media als persoonlijke mailings. Kom ten vroegste 15min voor aanvang van jouw startuur en vorm geen groep bij de start. Verlaat na de activiteit de evenementsite en blijf niet nodeloos rondhangen.
Daarnaast is er op de hele evenementsite, inclusief de startzone, overal voldoende ruimte en willen we jou als deelnemer ook oproepen om zelf jouw steentje bij te dragen door afstand te houden (minimaal 1,5 m), desinfecterende gel te gebruiken, niet te spuwen, je handen regelmatig te wassen en ten allen tijde de instructies van onze medewerkers te volgen.

Welke zijn de aanbevelingen van de organisatie aan de deelnemers?

Blijf thuis als je symptomen hebt die op COVID-19 kunnen wijzen, zoals een grieperig gevoel, koorts, hoesten, kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid, ook wanneer één van je huisgenoten deze symptomen vertoont.
Wij wijzen je op het belang van een goede conditionele voorbereiding in de aanloop naar het evenement. Als organisator bieden wij verschillende voorbereidingsprogramma's/trainingsschema's aan op maat van verschillende doelgroepen. Voor meer info kan u terecht op info@energylab.be

Ben ik verplicht om te starten in het door mij gekozen tijdslot?

Om de regels rond social distance en de veiligheid van alle deelnemers en medewerkers te kunnen garanderen is het uitermate belangrijk om je te houden aan het door jou gekozen tijdslot. Binnen jouw tijdslot van 15 minuten kan je vrij starten.Binnen jouw tijdslot kies je er zelf voor wanneer je precies van start gaat. Er zijn geen gezamenlijke starts voorzien per tijdslot. Om een vlotte én veilige startprocedure te garanderen, vragen we om maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn én de instructies van onze medewerkers correct op te volgen. Je kan je tijdslot kiezen bij je inschrijving.

Ik was al ingeschreven voor het event op 14/03/2020? Wat nu?

Je inschrijving blijft automatisch geldig voor de nieuwe datum. Intussen heb je van ons een e-mail gekregen met de vraag om jouw tijdslot te kiezen.

Kan je zelf niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kan je je inschrijving doorgeven aan een vriend, collega, familielid,.... tot en met 06/08/2020. Neem hiervoor dan contact op via info@peloton.be

Contacteer ons ook als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een tegoedbon of terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. We vragen om ons hiervan een geldig bewijs te verschaffen.

Kan ik mijn sporttas of rugzak in bewaring geven?

Dit is niet mogelijk omdat we concentratie van deelnemers op 1 locatie moeten vermijden. Er is voldoende parking vlakbij start & finish. We raden je aan om je spullen in de wagen te laten tijdens het fietsen.

Kan ik de dag zelf nog inschrijven?

Er worden geen daginschrijvingen toegelaten. Inschrijven kan tot en met donderdag 6 augutus - 23u59 (of vroeger als de deelnemerslimiet is bereikt).

Hoe zal de startprocedure verlopen?

Ben je ingeschreven vóór dinsdag 28 juli dan ontvang je je deelnamepakket thuis per post. Op de dag van het evenement begeef je je met je fiets en kaderplaatje (goed zichtbaar) naar de start om zo jouw Omloop van Vlaanderen te rijden. Ben je ingeschreven na maandag 27 juli dan begeef je je met je e-ticket naar de Scan & Ride balies om zo je kaderplaatje af te halen en te starten voor jouw Omloop van Vlaanderen. Om een vlotte én veilige startprocedure te garanderen, vragen we om maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn én de instructies van onze medewerkers correct op te volgen. Je kan je tijdslot kiezen bij je inschrijving.

Wat indien ik mij nu inschrijf of reeds ben ingeschreven, maar het event alsnog niet kan doorgaan?

Dan blijft je inschrijving automatisch geldig voor de Omloop van Vlaanderen 2021. Hier hoef je zelf niets voor te doen. De overdracht gebeurt automatisch.

Kan je zelf niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kan je je inschrijving doorgeven aan een vriend, collega, familielid,.... Neem hiervoor dan contact op via info@peloton.be.

Contacteer ons ook als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een tegoedbon of terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. We vragen om ons hiervan een geldig bewijs te verschaffen.

Mag ik mijn eigen bevoorrading meenemen op het parcours?

Als organisatie bieden we onderweg bevoorradingen aan op een veilige manier. Maar het staat je als deelnemer vrij om ook je persoonlijke bevoorrading (zoals voeding) mee te nemen op het parcours.

Zijn er kleedkamers en douches?

Er zullen deze editie uitzonderlijk geen kleedkamers / douches ter beschikking zijn.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de Proximus Cycling Challenge?

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief:

 

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

Organisatie & pers

Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België

BE 0687797702

Algemene voorwaarden

Peloton